Pojdi na glavno vsebino

Predvidevam da ne predvidevam

Predvidevam da ne predvidevam

Kaj je onkraj predvidevanja?

koliko ste si že zastavili točen potek tega leta? Bo 2019 predvidljivo? Že veste za vse, kar se bo zgodilo? ...takrat in takrat grem na dopust, do 30. junija napišem magistrsko, dokončam to in to, najdem si partnerja, grem na en Accessov seminar...
 
Kako zabavno vam je to? Vam je res všeč, da točno veste kako bo potekalo vaše življenje in bi ga skoraj lahko sestavili v film, ga pogledali in se ga naveličali? 
 
Kaj če je mogoče veliko več od (samo) tega? Kaj če ne bi več ČAKALI in se OMEJEVALI, ampak bi dejansko vsak trenutek PREJEMALI, IZBIRALI in noro KREIRALI svoje življenje?
Kaj če je življenje lahko orgazmično vsak trenutek? Vse, kar to je in kar se temu upirate pa POD & POC (čistilni izrek Access Consciousnessa - več o njem TUKAJ.) 
 
Če ste si npr. zastavili, da boste magistrsko napisali do 30. junija, jo boste verjetno začeli pisati 25. junija, prej pa boste čakali in se obremenjevali.... Je to morda zato, ker si hočete dokazati, kako vsemogočni ste, da lahko to naredite v zadnjih 5 dneh in še vedno boljše od vseh ostalih? Kaj če bi si svojo moč dokazovali na drugačne načine, brez dodatnega stresa? ;) Zakaj torej ne bi raje izbrali datuma že prej, npr. 25. januar? ;)
 
Kaj vam želim s tem povedati? V resnici vas želim spodbuditi in povabiti k delanju VEČ izbir to leto. Ne govorim, da opustite vse načrte za prihodnost, ker je super, da veste, kakšna je smer vašega življenja. 
 
Kar bi rada je, da ozavestite, če ste se morda s svojimi izbirami ali cilji kje omejili, ker vam je dejansko na voljo veliko VEČ, če samo vprašate po tem!!  
 
Kakšne možnosti in izbire na katere sploh še niste pomislili, so vam dejansko še na voljo? Kaj vse lahko še dodate v svoje življenje, da se še bolj ZABAVATE? 
 
Če ste se npr. odločili, da boste letos napisali magistrsko nalogo in da bo to višek tega leta, kaj vse je še mogoče poleg tega? Kaj vse lahko še skreirate? Ali pa če ste se odločili, da se boste v 2019 udeležili enega Accessovega seminarja, hehhehee, pojma nimate, kakšno življenje vas čaka po tem...in zagotovo to ne bo to prvi in zadnji vaš seminar, ampak po vsej verjetnosti eden od najmanj 30 to leto? ;) 
 
Torej, Kaj lahko še izberem, da razširim svoje življenje in da se še bolj zabavam? Kaj in koga lahko še dodam v svoje življenje? ...sprašujte se to in boste videli, kaj se bo začelo prikazovati za vas :)
 
***Cilj teh vprašanj NI, da nanje iščete RAZUMSKI odgovor. Cilj je, da ODPRETE VRATA VESOLJU, da vam pokaže možnosti. <3 
 
Kako nepredvidljivi ste lahko danes? ;) Kakšna presenečenja življenja si lahko še dovolite prejeti? 

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...