Pojdi na glavno vsebino

Mnenja udeležencev

Martina Zaletel Martina Zaletel,
Ljubljana
Ena boljših stvari to leto. Ne samo Access, ampak vse kar je prišlo s tem. Odprla sem se temu, da prejemam od veliko mlajše punce brez sodbe, da je premlada in vsem, kar pride s tem. Ja, vsaka druga mogoče, ampak Nadja je pa prava vesoljka in sem res čisto navdušena, da je nekdo tako mlad tako zavesten in na polno živi nekaj, do česar večina rabi več desetletij. Ja noro no! Na polno živi sebe, svoje darove deli s svetom, strastno, predano, odločno, svobodno! Vedno v odpiranju in vprašanju kako je lahko še boljše, brez zaključkov in dokončnosti. Aaaa, Nadja, kako kul je vedeti, da so mladi ljudje, kot ti, na tem svetu.❤
Alenka Mandić Matic Bigec,
Maribor
Energetična, karizmatična, komunikativna, unikatna, neustrašna, iznajdljiva, neobsojajoča, pozitivna, polna znanja in modrosti, ter očem izjemno prijazna - Nadja vam bo spremenila življenje, saj vam možgane spreobrne iz stanja iskanja negativnosti in problemov v stanje iskanja rešitev ter “kako je lahko še boljše kot to!? Toplo priporočam Access Bars delavnico, bila je izjemna izkušnja! Nadja, še enkrat hvala."
Monka Radič Monika Radič,
Ljubljana
Za Access consciousness sem prvič slišala pred približno dvema letoma, a je šel vedno nekako 'mimo mene'. Vse dokler se ni pojavila Nadja. Iz njenih oči je žarela neverjetna energija in iskreno navdušenje, ki je v meni vzbudilo zanimanje. ''Kaj je na tej tehniki tako magičnega?'', sem se spraševala. Vesolje mi je odgovorilo in uredilo, da sem se ob pravem času znašla na pravem mestu - delavnici Access bars. Priznam, bila sem skeptična, ker se mi je vse skupaj slišalo prelepo, da bi bilo res. A Nadjin način podajanja informacij in njena energija, sta v trenutku zaobšla moj um in ga enostavno utišala. Še preden sem prejela barse, se je moja transformacija že začela. Tega, kar čutim sedaj, pa se ne da opisati drugače kot z Nadjinimi besedami: ''All I see is magic!'' Predstavljajte si, da je vaše življenje vse, kar sega do neba. ''The sky is the limit,'' pravijo. Kar naenkrat, pa se vsi oblaki razgrnejo, nebo se odpre, vaš pogled se razširi in seže v neskončnost Vesolja. Vse, kar ste si kadarkoli lahko le predstavljali, sedaj vidite. Tako jaz vidim in doživljam svoje življenje po delavnici barsov. Polno neskončnih možnosti, lahkotnosti, čarobnosti, radosti, veličastnosti in popolnoma drugačnega zavedanja. In kako je lahko še boljše kot to? Kaj vse je še možno? Kaj, če bi si dovolili spregledati onkraj neba? Nadja hvala, da si, ker sem preko tebe spoznala, kdo v resnici sem jaz.
Vesna DizdarevičVesna Dizdarevič,
Ljubljana
Srečnejša, vesela in mlajša :)
Tretma Access energijski Facelift je eno samo razvajanje…udobno ležiš, celotno telo pa prepravlja izjemna Nadjina energija, kar občutiš kot lahkotno razvajanje in negovanje celotnega telesa. Svoboda in prejemanje, ki je s tem procesom realizirano v telesu, presega vse, kar si lahko predstavljaš. In kaj je lahko še boljše od tega?

Kaj je še mogoče?

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...