Pojdi na glavno vsebino

Najpogostejša vprašanja o Access Barsih

Kaj se dogaja med Bars terapijo?


Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase. S terapijo se izbrišejo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v vašem umu in so povezane z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… in vas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Podobno, kot če bi v vaši hiši ugasnile vse luči, vi pa bi že v naslednjem trenutku obrnili varovalko ali vključili stikalo, da bi se spet prižgale. S prejemanjem Bars terapije omogočite, da se prikaže vaša svetloba. Na voljo dobite vso vesoljno energijo, kar se pogosto prikaže z več miru, lahkotnosti, radosti in obilja v vašem življenju.

Več zdravnikov, ki so strokovnjaki biološkega povratnega odziva, je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanja Bars terapije. Beta možgansko valovanje je že po eni uri terapije prešlo v bolj sproščeno teta valovanje. V Accessu je že več let znano, da Barsi spremenijo električno funkcijo možganov.

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Barsov?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje.

Najbolj pogosti in takoj opazni učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti; manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile; bolj miren in globji spanec; vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

Kako dolgo traja učinek Bars terapije?

Ko enkrat zaženete vaše Barse, bodo s sproščanjem ujete energije nadaljevali za vedno. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali terapijo, boste efekt samo še dinamično povečali. Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po terapiji.

Kako pogosto naj bi prejemali Barse?

To je popolnoma odvisno od vas samih. Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje?

Nekateri Bars facilitatorji se sprašujejo, zakaj vsi ne počnejo tega vsak dan. V večini je tako, da ljudje radi prejemajo Barse najmanj enkrat na teden in v trenutkih, ko se počutijo stresno, so nezadovoljni, sitni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem. Bars terapija je takojšnja rešitev.

Kdo ima lahko korist od prejemanja Bars terapije?

Vsakdo, ki je pripravljen nekaj časa mirno ležati in prejemati terapijo.

Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa. Ostali, ki so bolj zainteresirani za spremembe in napredek v svojem življenju ter si za sprostitev bolj prizadevajo, so bolj dovzetni za terapijo. Priporočamo, da svoj trud za izvajanje barsov usmerite v te ljudi, ki si želijo sprememb.

Ali lahko Barse izvajamo na otrocih in dojenčkih?

Iz zgornjih slik je verjetno več kot očitno, da ja. Prosim, izvajajte Barse na otrocih.

Otroci in dojenčki imajo od prejemanja Barsov fenomenalno korist. Bolj kot odrasli so podobni živalim, kar pomeni, da so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju.

Dobro je vedeti, da pri otrocih porabimo manj časa za izvajanje Barsov. Pogosto vam bodo kar sami povedali, kdaj je proces na posamezni točki zaključen in kdaj se lahko pomaknete naprej.

Ali se lahko otroci naučijo izvajati barse?

Seveda! Ker otroci še niso toliko omejeni s prepričanji o tem, kaj je mogoče in kaj ni, lahko izvajajo Barse z veliko večjim učinkom in manj omejitvami. Kljub temu da so otroci res v manjših telesih, so pogosteje pripravljeni biti večji in močnejši od odraslih okoli njih.

Kdo lahko izvaja Barse na drugih ljudeh?

Vsakdo se lahko nauči izvajati Barse. Ni popolnoma nobenih predpogojev ali zahtevanih izkušenj iz zdravstvene nege, anatomije ali maserstva.
Vse, kar je potrebno, je volja do učenja in udeležba na enodnevnem Access Bars tečaju.

Kje se lahko naučite izvajati Barse?

Delavnice Access Bars izvaja več kot 2000 facilitatorjev po celem svetu, v več kot 171 različnih državah.

Tudi jaz vodim Access Bars delavnico 1x na mesec.

Od kod izvirajo Barsi?

Originalno je to tehniko kanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, leta 1990. Pred tem na Zemlji niso obstajali.

Ali lahko Barsi pomagajo starejšim in bolnim?

DA.

Ali lahko prejemamo Barse med nosečnostjo?

Absolutno!

Ženske, ki so redno prejemale Barse med nosečnostjo, so poročale, da so imele lažji in krajši porod. Mnoge so se izognile vsem nezaželjenim stranskim učinkom.

Kako dolgo traja ena terapija Access Bars?

Po navadi traja terapija od 60 do 90 minut. Dolžina se lahko spreminja, vseeno pa je vedno boljše narediti Barse za 20 minut, kot pa da jih sploh ne bi naredili.

Kakšni so dolgotranji učinki Barsov?

Večina ljudi, ki so redno izkušali Barse, je poročala, da se njihovo življenje nenehno izboljšuje in postaja lažje.

Ali je potrebno prejemati terapijo več kot enkrat?

Gre za izbiro. Access in Barsi so izbira vsakega posameznika.

Ničesar vam ni potrebno narediti. Ljudje, ki imajo največjo korist od prejemanja Barsev so tisti, ki so jih prejemali večkrat. Izbira je vaša.

Ali Barsi učinkujejo tudi na duševne in psihične probleme?

Veliko ljudi, ki so imeli te vrste problemov, je s pomočjo Barsov doživelo osupljive spremembe. Nekateri so se osvobodilo vseh zdravil. Seveda vam priporočamo, da se glede prenehanja jemanja tablet posvetujete z zdravnikom.

Kako delujejo Barsi? Ali lahko Barsi komu škodijo?

Ne. Barsi ne morejo biti napačno narejeni in z njimi ne moremo nikomur škoditi. Če nekomu naredimo terapijo Barsov, mu s tem v nobenem primeru ne moremo škoditi.

Ali obstaja kdo, ki naj ne bi prejemal Barsov?

Samo tisti, ki si tega ne želijo in nimajo interesa, da preizkusijo Barse. Drugih omejitev ni.

Kako veš, kaj lahko pričakuješ od prejemanja Barsov?

Tega ne veš. Vsaka Bars terapija je drugačna in ni načina, da bi lahko napovedali, kaj natančno se bo zgodilo. Najbolj uporaben napotek je, da se boste v najslabšem primeru počutili enako, kot po odlični masaži, v najboljšem primeru, pa se vam bo spremenilo življenje.

Kdaj naj bi prejemali Barse?

Kadarkoli se želite počutiti odlično!
Večina ljudi, ki že nekaj časa uporabljajo Barse, jih izvaja redno, z dodatno terapijo v primeru, ko se počutijo sitno ali pa imajo slab dan.

Povzeto po Access Consciousness Blog, prevedla Nadja Ogrinc

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...