Pojdi na glavno vsebino

O Nadji Ogrinc

Sem raziskovalka življenja in kreatorica drugačne prihodnosti.

S svojim delom opolnomočam ljudi, da zaživijo več sebe in si začnejo svoja življenja ustvarjati na način, ki deluje zanje in gre onkraj vseh omejitev.

Sem tudi certificirana facilitatorica Access Bars in ostalih telesnih procesov Access Consciousnessa (Energijski Facelift, Celični spomin, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, itd.) ter tematskih Accessovih delavnic.

Redno se izobražujem po seminarjih Access Consciousnessa v tujini. Opravljene imam Temelje, ESB - Energijsko sintezo bitja, COP - Možnost izbire, SOP - Simfonijo možnosti, Body class, Right Body for you, Talk to the entitis class, ESSE - Energijsko sintezo strukturnega utelešenja in Joy of business seminar.

Skozi različne energijske terapije osvobajam in zdravim telesa, hkrati pa vnašam več lahkotnosti v vaše življenje.

S pomočjo delavnic ljudem pokažem, kako lahko zavestno kreirajo svoja življenja na vseh področjih in začnejo z lahkoto spreminjati vse, kar zanje ne deluje.

Kaj če je smisel življenja kreiranje?

Kaj če lahko zase ustvariš posel, telo, zdravje, finančno resničnost in odnose, ki delujejo, so negovalni zate in so ti v največji doprinos? Kaj če imaš izbiro?

Ste pripravljeni na nekaj lahkotnejšega, nežnejšega in prijaznejšega, od vsega, kar ste poznali do zdaj? Vabljeni na raziskovanje neskončnih možnosti.

Nadja Ogrinc
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...