Pojdi na glavno vsebino

O Nadji Ogrinc Volarič

Sem raziskovalka življenja in kreatorica drugačne prihodnosti.

S svojim delom opolnomočam ljudi, da zaživijo več sebe in si začnejo svoja življenja ustvarjati na način, ki deluje zanje in gre onkraj vseh omejitev.

Sem tudi certificirana facilitatorica Access Consciousnessa, facilitatorica Access Bars in ostalih accessovih telesnih procesov (Energijski Facelift, Celični spomin, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, itd.) ter tematskih Accessovih delavnic.

Redno se izobražujem po seminarjih Access Consciousnessa v tujini. Opravljene imam CF trening, Temelje, ESB - Energijsko sintezo bitja, COP - Možnost izbire, SOP - Simfonijo možnosti, Body class, Right Body for you, Talk to the entitis class, ESSE - Energijsko sintezo strukturnega utelešenja in Joy of business seminar.

Skozi različne energijske terapije povabim vaše telo, da na lahkoten način spremeni vse, kar si izbira.

S pomočjo delavnic vam pokažem, kako lahko zavestno kreirate svoja življenja na vseh področjih in začnete z lahkoto spreminjati vse, kar za vas ne deluje.

Kaj če lahko zase ustvarite posel, telo, zdravje, finančno resničnost in odnose, ki delujejo, so negovalni in so vam v največji doprinos? Kaj če imate izbiro?

Ste pripravljeni na nekaj lahkotnejšega, nežnejšega in prijaznejšega, od vsega, kar ste poznali do zdaj? Vabljeni na raziskovanje neskončnih možnosti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...