Pojdi na glavno vsebino

Čistilni izrek

Kaj če lahko le nekaj besed popolnoma spremeni vaše življenje?

Access Consciousness je zbirka potenčnih orodij za ustvarjanje sprememb.

Če se vam bo zgodilo, da boste okoli ljudi, ki so se že srečali z Accessom se vam bo po vsej verjetnosti zgodilo, da boste slišali neke čudne besede, ki bodo zvenele kot jezik, ki ga niste še nikoli slišali. Ali pa se vam bo zgodilo, da jih ne boste niti slišali, saj so se vam možgani pravkar izklopili! (če se sprašujete... to je super, saj pomeni, da čistilni izrek deluje popolnoma čarobno tudi na vas!)

Te nore, čudne besede sestavljajo Access Consciousness čistilni izrek – preprosto orodje, ki ga ljudje po celem svetu uporabljajo vsakodnevno in si s tem konstantno ustvarjajo lahkotnost, radost in veličastnost.

Glasi pa se tako: “Right and Wrong, Good and Bad, POD, POC, All 9, Shorts, Boys, POVADs and Beyonds®”. 

Krajša verzija čistilnega izreka je POD & POC, tako da boste zajeli vse, če boste rekli že samo to. 

Uporabite ga lahko za karkoli, kar vas drži ujete, omejene in zvezane!

Kako Access Consciousness čistilni izrek deluje?

Večina stvari, ki bi jih radi spremenili ni povsem razumskih in logičnih; skreirane in občutene so energijsko.

Se ti je že kdaj zgodilo, da si bil kar naenkrat jezen brez posebnega razumskega razloga? Si takrat pravzaprav zaznaval energije okoli tebe?

Veliko modalitet čisti omejitve okoli besed, Access Consciousness pa čisti energijo za besedami.

Vsa lepota, čarobnost in potenčnost Access Consciousness čistilnega izreka se skriva v tem, da z uporabo le tega počistimo energije, ki se jih niti razumsko ne zavedamo in so skrite pod površjem ter vas držijo ujete. To pomeni, da vam ni potrebno iti čez vso trplenje, da bi se tega odrešili in počistili, vse to je lahko zelo lahkotno. Kako je lahko še boljše kot to?

Torej, ko postavimo vprašanje ali pomislimo na nekaj kar nas omejuje ali ne deluje za nas, lahko zaznamo energijo. Podobno je kot, da bi resetirali računalnik. Energija se pojavi/dvigne, zaženemo čistilni izrek in nato se ustvari ogromno prostora, iz katerega lahko ustvarimo dobesedno karkoli si izberemo!

In še nekaj, čistilnega izreka vam ni potrebno razumeti, da bi deloval! Deluje v vsakem primeru. In z njim nikoli ne morete škoditi oz. uničiti nečesa, kar deluje.

Vabljeni k ogledu videa, kjer vam Dr. Dain Heer razloži accessov čistilni izrek, da lahko imate še več jasnosti. 

Nastavite si slovneske podnapise.

Še nekaj primerov čistilnih izrekov

Energijo omejitev, ki jo želimo počistiti vedno izzovemo z vprašanjem.

Npr. "Ali želiš uničiti in razgraditi vse, kar ti onemogoča imeti lahkotnost z denarjem?"

Že ob besedi denar se nam energijsko dvigne marsikaj. Okrog denarja imamo ogromno zanimivih prepričanj in laži, ki smo jih prevzeli tekom odraščanja ali pa jih nosimo še iz preteklih življenj. Veliko od njih se jih niti ne zavedamo, ampak so energijska, podzavestna in nas držijo ujete ter nam preprečujejo imeti lahkotnost z denarjem. Torej, zdaj ko smo dobili pred sebe energijo omejitev v povezavi z denarjem jo bomo s čistilnim izrekom razelektrili ter uničili vse, kar nas tukaj omejuje.

Right and Wrong, Good and Bad, POD, POC, All 9, Shorts, Boys, POVADs and Beyonds. 

Zgornji stavek je vse, kar je potrebno, da se to zgodi. Včasih pa ni dovolj, da ga ponovimo 1x, ampak ga lahko ponavljamo toliko časa, dokler se ne pojavi lahkotnost. Lahko se tudi posnamemo in posnetek vrtimo na loop (s ponavljanjem) čez cel dan ali noč ;)

Čistilni izrek si lahko sestavite za karkoli, kar vas v življenju omejuje in se na ta način osvobodite iz omejenosti ter si omogočite več možnosti.

Še en primer čistilnega izreka, ki ga lahko uporabljate vsak dan bi bil: "Ali želiš uničiti in razgraditi odnos s svojim partnerjem?"

Marsikdo bi lahko imel ob tem čistilnem izreku zadržke, saj ne želi uničiti odnosa, še sploh, če ta deluje. Vendar kot smo že omenili zgoraj, čistilni izrek nikoli ne bo počistil oz. odstranil nečesa, kar deluje. Vedno deluje zgolj na blokade različnih nivojev, ki nas na neki točki držijo zataknjene in nam preprečujejo, da bi lahko še več prejeli. In tudi med partnerjema se z leti nabirajo energijske blokade prejemanja, zaradi vseh stališč, ki jih ustvarjamo drug do drugega. Npr. moti te, kaj si tvoj partner misli o določeni stvari, kako se obnaša v določeni situaciji... in potem zaradi tega zmanjšamo svoje prejemanje, kar se lahko opazi tudi npr. pri seksu. 

V tem primeru čistilnega izreka bi naš razum lahko blokiral spremembo, ki je mogoča, zato bi bilo bolje, če bi ta kliring poslušali v jeziku, ki ga ne razumemo ali pa da bi si ga posneli in ga poslušali na potiho. Ja, prav ste prebrali, čistilni izreki delujejo energijsko in ni vam jih potrebno niti slišati.

Namen čistilnih izrekov niti ni, da si jih konstantno ponavljamo v glavi, ampak da jih čimveč poslušamo na potiho. Lahko si jih posnamete in jih vrtite čez noč in opazili boste, da ste drugačni. 

Posnetke različnih čistilnih procesov na različne tematike lahko tudi kupite na Accessovi spletni strani.

Čistilni izreki nam lahko olajšajo marsikatero spremembo v življenju, še vedno pa je potrebno, da se zavedate, da je IZBIRA najmočnejše orodje. Ko nekaj izberete ste s tem že nekaj ustvarili v svojem življenju. Če naredite drugačno izbiro, ne potrebujete čistilnih izrekov, ampak se bodo stvari v vašem življenju že zaradi izbire začele prikazovati drugače. Marsikdaj pa nam čistilni izreki pomagajo, da naredimo izbiro z več lahkotnosti. 

Kaj vse je še mogoče?

Več o čistilnem izreku se naučimo na Access Bars delavnici, še bolj podrobno pa ga spoznamo na naprednem semianrju Access Consciousnessa TEMELJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...