Pojdi na glavno vsebino

Lahkotno čez praznike

Lahkotno čez praznike

Izberite lahkotnost, tudi med prazniki...

Spet je tisti čas v letu.

Čas velikega potrošništva in prevelikih gneč za lahkotno nakupovanje. Meni res ni udobno zdaj hoditi po trgovinah.
Ker sem letos izdala svoj All I see is Magic rokovnik, ki je najboljše božično ali novoletno darilo, mi vsaj ne bo treba razmišljati, kaj bom komu podarila. 

Če bi ga tudi ti rad podaril sebi ali drugim, ga lahko naročiš TUKAJ. 

V nadaljevanju vam podarjam nekaj orodij, ki vam bodo pomagala lahkotno skozi celotno praznično obdobje (rezultati so odvisni od količine alkohola in vaše družine)....hecam se, rezultati so odvisni od vas in tega, koliko jih boste dejansko uporabljali. Torej, ne naredite tega, ne uporabljajte accessovih orodij, še posebej ne med prazniki. ;-)

1.) KOMU TO PRIPADA?

Prazniki so nori, ljudem se kar meša. Če tudi ti ponorevaš, se počutiš, kot da nimaš nič denarja, če ti gredo vsi na živce, če razmišljaš o tem, da moraš svojemu sinu letos za božič kupiti nov PlayStation ali Yo-gi-oh karte, pa sploh nimaš sina, niti ne veš kaj je PlayStation ali Yo-gi-oh (zaupaj mi, niti ne rabiš vedeti;)....Mogoče nič od tega NE PRIPADA TEBI! NI TVOJE. Torej, VPRAŠAJ SE: Komu to pripada? Je to moje ali od koga drugega? In vrni vso praznično norijo nazaj, od koder je prišla. Tudi zdaj si lahko izbereš mir in radost, kar v resnici si. Več o tem orodju pa v spodnjem videu.

2.) ZANIMIVO STALIŠČE, DA IMAM TO STALIŠČE.

Ponovi si to v svoji glavi. Daj si ta stavek na mentalni loop, naj se ti ves čas ponavlja, kot kaseta v glavi. Zanimivo stališče, da imam to stališče. Zanimivo stališče, da me je skoraj poteptal severni jelen. Zanimivo stališče, da sem zdaj jaz Božiček, ker je prejšnji Božiček ravno padel s strehe. Zanimivo stališče, da imam to stališče. ...Kmalu ti bo postalo jasno .) Drugače pa poglej VIDEO ali dva :)

3.) KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO?

Za vse, kar se prikaže v tvojem življenju, se vprašaj: Kako je lahko še boljše kot to? Ravnokar sem videla sosedo, kako se poljublja z Božičkom, kako je lahko še boljše, kot to? Včeraj sem preživela 2 uri v avtu s svojo družino, da smo pretovorili božično drevo in obdržali družinsko tradicijo, Kako je lahko še boljše kot to? Pol ure sem zamudila na sestanek, ker je bilo treba odmrznit avto, kako je lahko še boljše kot to?

Kako je lahko še boljše kot to?

Vesele praznike!!

Nadja

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...