Pojdi na glavno vsebino

Accessovi telesni procesi

Kaj so telesni procesi Access Consciousnessa®?

Obstaja več kot 70+ različnih energijskih telesnih procesov, ki vašemu teles omogočajo, da se sprosti, prejme in opusti nakopičen stres na psiho-fizičnih ravneh.

Hkrati vam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne potlačene kapacitete za zdravljenje in spreminjanje.

Kaj če vam ni potrebno biti več efekt staranja, bolezni, utrujenosti in degeneracije teles, ki vam jo povzroča te realnost? Kakšne kapacitete ima vaše telo, ki jih še niste opazili ali ozavestili?

Kaj če vse, za kar ste mislili, da v vašem telesu ni spremenljivo, v resnici je spremenljivo? Kaj če lahko resnično spremenite vsako molekulo, ki gradi vaše telo?

Zgolj to vprašanje začenja odklepati telesa iz zadržujočih vzorcev.

Vprašanja skupaj s procesi polaganja rok so prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih procesov.

Kako delujejo?

Na delavnicah se naučimo izvajati posamezne procese na sebi in drugih. Lepota telesnih procesov je v tem, da vam jih ni potrebno razumeti, da bi delovali. Ni vam potrebno verjeti vanje. Vse, kar je potrebno je, da ste prisotni, da nagovorite telo na katerem delate, da položite roke na določeno lokacijo in vpokličete specifične energije, da se zaženejo. Kako je lahko še lahkotneje kot to?

Kdo je ustvaril vse te telesne procese?

Ta korenito drugačen pristop do teles in sprememb sta razvila Gary Douglas in Dr. Dain Heer tekom več kot 27 let dela s telesi in s postavljanjem vprašanj.

Gary, ustanovitelj Access Consciousnessa je razvil telesne procese, da bi ljudem omogočil dostop do njihovih kapacitet in potencialov s telesi. Kaj če vam ni potrebno študirati znanosti ali dobiti doktorata filozofije, da ustvarite dinamične spremembe s telesi? Kaj če je vaše telo sredstvo potenčnosti in zavedanja?

Pričakovani rezultati?

To je ponovno drugačnost tega, kar so accesovi procesi. Del povabila k accessovemu načinu delanja s telesi je opustitev vseh pričakovanj, projekcij in rezultatov.

Kadar pričakujete nek rezultat, ali ste takrat sploh sposobni prejeti nekaj drugačnega? Če imate sodbo, da se nekaj v vašem telesu nikoli ne bo spremenilo, ali se sploh lahko kdaj spremeni?

Če se poskušate znebiti maščobnih celic zato, ker jih sovražite, jih bo ravno sojenje, da jih sovražite, ohranjalo v obstoju.

Kaj če ne bi imeli nobenega stališča o svojem telesu, o maščobnih celicah ali bolečini? Kaj se lahko spremeni takrat? Ali ste pripravljeni vprašati svoje telo o tem, kaj se lahko spremeni, namesto, da se odločate, kaj morate spremeniti, kako morate to spremeniti in kdaj morate to spremeniti?

Accessovi telesni procesi so povabilo do popolnoma nove resničnosti za vas, vaše telo, Zemljo in ostala telesa. 

Kaj če bi svoje telo na igriv način povabili v spremembo, namesto, da ga omejujemo s fiksnimi stališči?

Kaj če bi vprašali svoje telo, kako bi se rado igralo in kaj si želi spremeniti?

Kaj vse je še mogoče z vašim telesom, na kar niste še nikoli pomislili?

Kaj če je v resnici največji užitek imeti telo?

Vabljeni na raziskovanje. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...