Pojdi na glavno vsebino

Access Consciousness

Access Consciousness je drugačen pogled na življenje. Gre za enostavne tehnike, orodja in procese, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar ne morete spremeni in ustvariti vse, kar si želite s popolno lahkoto in na drugačen način.

Bistvo Access Consciousnessa® je razvijanje sveta, v katerem ne bi bilo obsojanja sebe ali kogarkoli drugega. Cilj je, da vas pripelje do tega, da prepoznate svojo kreativno in ustvarjalno moč do te stopnje, da lahko spreminjate vse tisto, kar ne funkcionira v vašem življenju.

Access je totalno drugačen od vseh ostalih tehnik. S preprostimi orodji vas opolnomoča, da znate izbirati zase, da prepoznate svoje vedenje in mu z lahkoto sledite, da izstopite iz avtomatizmov, omejitev, dvomov, strahu in postanete življenje, za katerega ste vedno vedeli, da bi moralo biti mogoče.

Mantra Accessa je: Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

Kaj če vse življenje prihaja k nam in kaj če bi si to končno dovolili prejeti na lahkoten način?

Kaj če je smisel življenja, da se zabavamo?

Več si lahko preberete na: www.accessconsciousness.com

Kakšno korist imamo od tega?

Access vam da več sebe in več zavedanja. Ko imaš zavedanje lahko spremeniš in ustvari karkoli. Življenje postane neskončno raziskovanje novih možnosti, kreiranje in zabavanje.

Več o tem, kaj je zavedanje pa si lahko pogledate v spodnejm videu, kjer si lahko nastavite slovenske podnapise.

Access Bars - osnova Access Consciousnessa

Access Bars® je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Gre za 32 točk na glavi, ki jih je skanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena, več živjenjske jasnosti, lahkotnejše spremembe…

Vabljeni, da se mi pridružite tudi na mojem You Tube kanalu, kjer preko krajših videov z vami delim zelo uporabna Accessova orodja.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...