Pojdi na glavno vsebino

Neudobje na prehodu v novo resničnost

Neudobje na prehodu v novo resničnost

Kaj je v resnici neudobje, ki ga občutite?

Pridejo trenutki, ko se lahko počutimo tako neudobno, kot se nismo še nikoli.

Pa poglejmo zakaj in kaj to v resnici pomeni.

Po tem ko so vam nasproti prišla orodja Access Consciousnessa, ste začeli odkrivati, da je v življenju mogoče še veliko več od vsega, kar ste poznali do zdaj.

Začele so se vam podirati stene, znotraj katerih ste bili zaprti. Škatlica v kateri ste živeli se je začela odpirati. 

Udobje pomeni nekaj, kar ste imeli do zdaj, ko ste živeli znotraj majhne, normalne in povprečne škatlice bazirane na sodbah, izključevanju, zaključkih in definicijah ostalih ljudi. 

Ko se začnete zavedati možnosti, ki so vam v resnici na voljo in pogledate skozi pokrov v resničnost, ki bi jo lahko izbrali, se začne vse v vašem življenju odvijati na drugačen način.

Ko začnete spraševati po vsem, kar bi radi ustvarili v svojem življenju se bodo stvari začele dinamično spreminjati in to na najbolj nepredvidljive načine. Takrat boste pogosto opazili, da se lahko počutite izredno neudobno, kot se niste še nikoli prej.  Lahko se pojavi strah, panika, dvomi in ostale neprijetnosti. 

Kaj če je to samo neudobje pred vznemerljivim novim življenjem, ki se ravno pojavlja?

Kaj če vam je vesolje končno začelo dostavljat vse, kar si izbirate? Kaj če je to to, po čemer ste spraševali?

Potrebno je, da se v vašem življenju preuredijo nekatere stvari, da boste lahko prejeli, imeli, ustvarili ali postali to, kar si želite. Razpada vaša stara resničnost, stvari, odnosi, situacije, ki ste jih prerasli.

Kaj naredite ob takih trenutkih in takrat, ko vam je neudobno?

PROSLAVITE!! Odprite si šampanjec in nazdravite na novo, večjo in boljšo resničnost ter raziščite, kaj vse je še mogoče. 

Vaše celotno življenje se nadgrajuje na nov nivo. Vse, kar je potrebno je, da ZDAJ naredite še dva koraka naprej in zaživite nekaj novega, življenje, ki ste ga že vseskozi čakali!!

Naj bo lahkotno, radostno in veličastno. 

Nadja

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...