Pojdi na glavno vsebino

Kako začneš svoj dan?

Kako začneš svoj dan?

Kaj če bi vsak dan ozavestili darilo svojega telesa?

Hello Beautiful Being,

jaz sem že doma in noro navdušena, da vso novo zavedanje iz seminarja v Texasu delim z vami!!

Trikrat lahko ugibate čemu bo posvečen današnji sestavek?

In verjetno tudi vsi ostali v prihodnje.

Našim čudovitim TELESOM, seveda.

Sploh ne vem, kje naj tokrat začnem, ker mi je v Hustonu res ogromno preshiftalo. Toliko novega zavedanja, ki me najbolj osrečuje.

Pa začnimo z JUTROM, z začetkom vsakega novega dne, novega življenja vsak dan!!

Koliko od vas se vas zjutraj zbudi in rečete "Dobro jutro moje drago telo, kako lepo in lahkotno si lahko danes?" Se pogledate v ogledalo in vprašate: "Okej, lepotica (lepotec), pa poglejva, kakšna sva lahko danes?"

NE?!

Verjetno ste večinoma, (do zdaj!), raje rekli: "Lepotica (lepotec) ti si zver."

Če se vam npr. redčijo lasje, ali vprašate svoje telo: "Telo, kaj je potrebno da narediva, da povečava rast las?" Ali sploh kdaj poslušate zavedanje svojega telesa ali raje naredite cel kup zaključkov in rečete: "Oh ne, izpadajo mi lasje! Faaaakk." Vse kar naredite s tem zaključkom je, da ustvarite še večjo izgubo las. Zakaj? Zato ker tja usmerite svojo energijo. Svoje izgubljanje las naredite resnično. In podobno je z vsem ostalim, kar se dogaja z vašim telesom.

Stvar pa je v tem, da ne znamo uporabljati svojega telesa, da z njim nismo prisotni in ne sledimo zavedanju, ki nam ga želi dati telo. Veliko ljudi se celo boji svojih teles!?

Telo je nekaj popolnoma drugačnega in čarobnega od vsega, kar bi si lahko kadarkoli predstavljali.

Naše telo je prav tako energija, je kreacija našega bitja in bo poskrbelo za nas, če mu bomo to dopustili. Telesa nas rabijo, potrebno je, da ustavimo umetno inteligenco kot sredstvo utelešenja. Zdaj je čas!

Tukaj je seznam vprašanj, s katerimi jaz začnem svoj vsak dan. Večkrat jih spreminjam in zamenjam z novimi, ta pa so zdajle najbolj aktualna. Predlagam, da si jih tudi vi nekam napišete in namesto zaključkov raje izberete MOŽNOSTI. Vsak dan, vsako jutro. Na koncu nekaterih lahko dodate kliring/čistilni izrek Access Consciousnessa.

Hvala, ker ste. Ko bi vi vedeli, kako sem hvaležna za vsakega od vas, ki je zdajle prebral ta blog do konca. HVALA. Hvala, ker si. In hvala tudi tvojemu telesu. <3

Kaj vse je še mogoče?

​Nadja

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...