Pojdi na glavno vsebino

Izberi sebe - tudi v odnosih

Izberi sebe - tudi v odnosih

Kaj pravite na kreiranje odnosov, ki dejansko delujejo in v katerih ni potrebno izgubiti sebe, zato, da bi jih bili zmožni ohraniti?

Ste v odnosu? Imate partnerja? Ključno vprašanje pa je ali imate (tudi) SEBE?

Sploh ni pomembno ali ste trenutno v kakršnemkoli razmerju ali ne, cilj tega članka je, da vas opolnomoči, da v prvi vrsti izberete celotnega SEBE in potem ustvarite odnos, ki bo za vas deloval.

Kaj če je lahko partnerstvo samo dodatek, doprinos in užitek k vašemu življenju? Kaj če ne rabite celotnega svojega življenja in sebe omejiti na eno osebo?

Odkrila sem, kako je resnično pomembno, da damo v prvi vrsti sami sebi vrednost in vse potrditve, za katere mislimo, da jih potrebujemo od drugih.

Pomembno je, da se zavedamo sebe in da svoje vrednosti definitivno ne pogojimo z vrednostjo, ki nam jo določi naš partner.

Kako to izgleda v praksi?

Pogostokrat sami sebe dojemamo na način, kot nas dojema naš partner ali pa nekdo drug, ki smo mu dali večji pomen (npr. starši, prijatelji, šefi, itd.).

Ko nas ta oseba ne tretira na način, kot bi pričakovali, sami sebe potihem prizadevamo, ker smo svojo vrednost pogojili z njihovim obravnavanjem in občudovanjem.

Če nam naš partner vsak dan ne pove tistega, kar bi radi slišali, postajamo nezadovoljni, ker menimo, da nimamo vrednosti.

V resnici pa za naše nezadovoljstvo ni krivo partnerstvo, ampak to, da nimamo SEBE.

Koliko od teh stvari, ki jih pričakujete od partnerja, pa imate sami do sebe? Koliko se cenite, občudujete in ste tam zase?

Kaj če bi najprej prejeli sebe in bi se imeli tako radi, kot pričakujete, da vas bo imel nekdo drug?

Kaj če bi si izbrali, da sami sebe ne boste nikoli več zapustili in da boste izbirali samo še to, kar vam kreira več in boljše življenje?

Prosim ozavestite, da si lahko najbolj divje življenje ustvarite sami in da vam ni potrebno čakati na nekoga, da bo to pričaral za vas. Točno ta trenutek lahko začnete kreirati svoje življenje na način, kot si izbirate. Sami ste sposobni ustvariti vse, kar si lahko zamislite in še veliko več od tega.

Hkrati ste lahko voljni prejeti doprinos vsake osebe, ki vam lahko pomaga pri tem. Vendar zdaj tega ne delate več iz potrebe in ste nehali čakati, temveč izbirate in kreirate svoje življenje, po svoje.

Lahko se sprašujete:

"Kako lahko ustvarim svoje življenje onkraj svojih najbolj divjih sanj in kako sem lahko takšna energija, da za to ne potrebujem nikogar ali ničesar, da mi pri tem pomaga, hkrati pa sem voljan/voljna imeti in prejeti vse?"

Kaj če bi za svoje partnerje izbirali ljudi, ko so negovalni do našega telesa in ki bodo hvaležni, da so lahko z nami? Pa takšne, ki z navdušenjem kreirajo svoje življenje?

Kaj če bi izbrali sebe in iz tega prostora kreirali različne vrste odnosov, ki bodo delovali in ki nam bodo v največji doprinos?

Je zdaj čas za nekaj drugačnega?

Nadja

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...