Pojdi na glavno vsebino

Kaj storiti na tečen dan

Kaj storiti na tečen dan

Je ta tečen, čuden dan v resnici vstop v novo življenje?

Verjetno ste vsi že kdaj imeli kakšen čuden, tečen dan, ki bi ga najraje kar prespali?

To je tisti dan, ko budilka rabi vsaj 5 poskusov, da te prepriča, da vstaneš in potem se po svetu premikaš z občutkom, kot da ti slon sedi na glavi. Takrat si po navadi nakreiraš tudi same čudne stvari. Na primer, dobiš račun ali položnico, ki je nisi pričakoval, lahko da te pokliče tečna tašča, morda se ti je pokvaril pralni stroj ali avto, vsi ljudje ravno tisti dan želijo nekaj od tebe... aaaaah!

 Vam je kaj znano?

Kaj če bi tudi takrat uporabili kakšno od Accessovih orodij? ;)

Resnično, na voljo imamo orodja s katerimi lahko na lahkoten način spremenimo vse, čisto vse, ampak samo, če jih UPORABLJAMO!

Torej, katero od orodij lahko uporabite na tak, malo čuden, tečen dan:

1.) Velika verjetnost je, da ste si pred kratkim spremenili celo svojo resničnost in si tega še niste priznali ter ozavestili.

Vaš razum poskuša sprocesirati in preračunati spremembo, ki ste jo pred kratkim naredili in ker mu nič ni poznano, vam daje te čudne signale, ki bi jih vi lahko razumeli kot da je nekaj narobe, da vam gre vse na živce, da ste brezvoljni in brez energije.

Takrat se spomnite, če ste imeli v zadnjem tednu kakšno situacijo, ki vam je v celoti spremenila pogled na neko stvar.

Ste morda kaj ključnega spoznali v odnosu z moškimi ali ženskami, kar bo vplivalo na to, da boste od zdaj naprej drugače kreirali svoje partnerstvo? Vam je morda kakšna situacija spremenila pogled na posel in ste od takrat naprej drugačni? Ste morda finančno naredili kakšen korak ali drugačno izbiro? Se kaj posebnega dogaja z vašim telesom, ki vam poskuša dati zavedanje, ki se mu izogibate?

Vprašajte se: Kakšno prihodnost sem že ustvaril/-a, pa si tega še nisem priznala? Kakšno novo resničnost sem že izbral/-a, pa si tega še nisem priznala?

Priznajte si, da ste se spremenili, da ste drugačni, NOVI. Ozavestite, da ne delujete več na enak način, kot ste pred enim mescem, tednom, včeraj. Poglejte, kaj vam je zdaj na voljo, kar vam ni bilo nikoli prej. Kakšne drugačne izbire imate na voljo, kaj lahko spremenite.

Juheej, kako je lahko še boljše kot to? In samo dovolite, da to energijsko ozavestite in pojavil se bo občutek lahkotnosti ter miru. Potem se vprašajte: Kaj lahko zdaj izberem? Kaj mi je zabavno?

In še nekaj: NIKOLI NE OBUPAJTE, NIKOLI SE NE USTAVITE, NIKOLI NE ODNEHAJTE. Ste darilo in ta svet vas potrebuje. Hvala, ker ste tukaj.

2.) KOMU TO PRIPADA?

To čudovito orodje lahko uporabite vedno, kadar se ne počutite lahkotno. 98 % vseh vaših misli, občutkov in čustev ne pripada vam!! Verjetno samo zaznavate ljudi iz okolice in se poskušate umestiti v njihovo resničnost. Komu to pripada vam pomaga ozavestiti, da to ni vaša resničnost in vas osvobodi od projekcij vseh ostalih na vas. (Včasih si morate to vprašanje zastaviti 50x, da res prejmete njegovo energijo in spustite vse, kar ni vaše ;))

3.) Naredite to, čemur se najbolj izogibate!!

Morda je razlog za vaš tečen dan to, da se nečemu dinamično izogibate, zato se vprašajte: "Čemu se izogibam? Kateremu zavedanju se izogibam?" In potem pojdite takoj naredit dve stvari, ki si jih najmanj želite narediti, pa vseeno kličeta vašo pozornost. Ja vem, NI UDOBNO. Garantiram pa vam, da bo to spremenilo vašo energijo in povečalo vaše zavedanje, tako da boste lahko eksplodirali v novo resničnost.

4.) Lahko se samo prenehate obsojati, in se vprašate: "Kaj lahko izberem, kar bo takoj spremenilo mojo energijo?"

Včasih čisto preveč kompliciramo, namesto da bi si dopustili biti s tem, kar se pojavi. Kaj če nič ni prav in nič ni narobe? Kaj lahko takrat izberete, kar bo spremenilo vašo energijo? To je lahko zgolj kava in pol urni klepet z nekom, ki vas ne obsoja. Lahko je sprehod v naravi. Lahko je ena epizoda serije Sense8. Lahko so eni Barsi. Karkoli. Lahko je preprosta majhna izbira, ki ti bo v trenutku spremenila energijo življenja. Naredite to :)

5.) Morda zaznavate entitete?

Entitete so bitja brez telesa, ki so pogosto razlog za depresije, negativne misli in utrujenost. V Accessu imamo preprosta orodja s katerimi se lahko osvobodite entitet in jih očistite, več o tem se učimo na seminarju Temelji.

​ Oktorba pa v Slovenijo prihaja tudi Kalpana Raghuraman, ki bo imela 2,5 dnevno delavnico pogovarjajmo se z Entitetami. Več o seminarju pa najdete TUKAJ.

6.) Lahko da je ta tečen dan posledica tudi tega, da se zaradi nekoga zaustavljate.

Vprašajte se: "Se kjerkoli v življenju zaustavljam zaradi nekoga?" Prejmite zavedanje in POD&POC-ajte vsa mesta, kjer to počnete.

7.) Zaženite si svoje Barse!!!

Barsi so instant rešitev za tak dan in vsako situacijo. Če jih še ne znate, pa vabljeni to soboto na delavnico, kjer se lahko te tehnike naučite tudi sami.

To so samo nekatera od Accessovih orodij, ki jih lahko uporabite v tem primeru. Igrajte se in raziščite, kaj deluje z vas :)

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...