Pojdi na glavno vsebino

3 koraki do več denarja

3 koraki do več denarja

Kaj če vaša finančna resničnost ni odvisna od srečnih zvezd, družine, dediščine, zadetka na lotu, ampak zgolj od vas samih?

Ne glede na vašo trenutno finančno situacijo, se zavedajte, da si lahko izberete nekaj drugačnega in si ustvarite finančno resničnost, ki bi jo radi imeli.

Vi ste sredstvo kreacije in lahko ustvarite karkoli.

V nadaljevanju sledijo 3 preprosti accossovi koraki s katerimi lako spremenite svojo finančno resničnost. Tudi če se vam zdijo preveč enostavni, da bi jih dali v prakso, prosim naredite to že danes. Vsak od njih ima ogromno vrednost in je ključ za kreiranje več denarja in obilja v vašem življenju.

Ustvarite 10 % varčevalni račun.

10 % vsakega vašega prihodka ali evra, ki ga prejmete, dajte - vam na čast - na stran. To pomeni, da takoj ko prejmete kakršnokoli plačilo, date 10 % tega na stran.

To se vam ne bi smelo nikjer poznati. Tudi če vam nekdo podari 20 evrov, dajte 2 evra na stran. Od čisto vsakega evra, ki pride v vaše življenje, dajte 10 % na ta posebni račun.

To naj bo položnica, ki jo plačate pred vsemi ostalimi, saj s tem Vesolju sporočate, da ste vi na prvem mestu, da si izbirate denar in da se cenite. Vesolje vam bo takoj začelo dostavljati še več denarja.

Tukaj ne velja nobeno opravičilo, da tega ne morete narediti. Če od začetka ne boste mogli dati na stran 10 %, začnite s 3 %, s 5 %, karkoli pač deluje za vas. Pomembno je samo, da začnete! DANES.

10 % račun lahko imate v obliki posebnega bančnega računa ali pa kar doma v šparovcu in fizično v gotovini. Od začetka vam priporočam drugo možnost, da se boste navadili na gotovino, jo občutili, se kdaj dotaknili bankovcev in jih naredili za del vašega življenja.

V pol leta se lahko tam nabere lepa vsota denarja in ta kup bo samo še rasel.

Tega denarja nikoli ne porabite. Obnašajte se, kot da tega denarja ni in ga ne zapravite.

Ta denar je energijski magnet za še več denarja v vašem življenju. S tem se boste na neki točki, ko boste gledali, kako vaš prihranek raste, odlepili od stališča, da nimate denarja.

Nikoli več ne boste mogli biti energija pomanjkanja, saj boste vedno vedeli, da imate denar. Vaše stališče obilja, vam bo kreiralo, da boste res vedno imeli denar, vedno več denarja.  

Ves stres, ki ste ga v življenju občutili zaradi denarja, bo izginil iz vašega sveta. Ljudje, ki so resnično bogati, so poleg tega, da zapravljajo denar, pripravljeni denar tudi IMETI.

Ta čarobni 10 % račun za spoštovanje do vas resnično deluje! Prosim, dajte ga v prakso že danes, saj nimate ničesar izgubiti.

Če pride do izredne situacije, da morate porabiti nekaj denarja iz tega računa, ga takoj ko boste lahko, spet vrnite!!  

Kaj če je ta 10 % račun ključ, ki bo spremenil vaše finance?

Imejte gotovino vedno s seboj v denarnici

Vzemite količino denarja, ki bi jo po vašem mnenju s seboj nosila bogata oseba in enako naredite sami. Koliko denarja je to za vas?

Koliko denarja bi moralo biti vedno v vaši denarnici, da bi se počutili bogate?

Kakorkoli si že to predstavljate, vzemite toliko denarja in ga imejte vedno s seboj v denarnici, ampak enako kot prej, nikoli tega denarja ne zapravite! Zraven lahko imate še nekaj dodatne gotovine, s katero pa lahko opravljate in jo porabite.

Navaditi se morate imeti denar in denar bo začel k vami pritekati še bolj lahkotno.

Vsakič, ko boste pogledali v svojo denarnico in boste v njej zagledali veliko denarja, boste s tem vplivali na spreminjanje vaših stališč v podzavesti, ki so ključna pri prikazovanju stvari v vašem življenju.

Poleg tega boste s tem spremenili svojo vibracijo, saj večini ljudi ni lahkotno po svetu hoditi s tisoč evri v žepu. Če vas skrbi, da vam bo ta denar nekdo ukradel, boste točno to kreirali.

Ali vas bi skrbelo za 500 evrov, če bi bili milijonar? NE. Torej, če vas srbi za denar, ki ga nosite v denarnici, s tem Vesolju sporočate, da je to skoraj vse, kar imate. In kaj vam Vesolje dostavi – točno takšno resničnost, ki temelji na vaših prepričanjih.

Tudi tukaj lahko greste postopoma. Za začetek dajte v denarnico 50 ali 100 evrov. Ko boste imeli poolno lahkotnost s tem, lahko znesek povišate.

Ko boste imeli lahkotnost z veliko gotovine v denarnici, boste vibrirali nekaj drugačnega in v vaše življenje bo začelo pritekati več denarja.

Izračunajte, koliko vas stane udobno življenje na mesec

Vzemite si en večer in zapišite vse svoje mesečne izdatke. Vključite tudi vse krožke, delavnice, savne in večerje, ki si jih na mesec izbirate. Zdaj je potrebno, da dobite jasno sliko, koliko vas stane vaše UDOBNO mesečno življenje.

V ta izračun vključite tudi vse letne stroške (zavarovanje, registracija avtomobila…), ki jih delite z 12 in dobite znesek, ki ga morate temu nameniti mesečno.

Smisel življenja ni da se preživljamo, ampak da udobno živimo. Pogostokrat pa sploh nimamo jasnosti, koliko nas stane udobno življene. Nato se z občutkom teže prebijamo iz mesca v mesec, konec koncev pa smo vseeno takšni velemojstri, da nam nekako uspeva.

Torej, zdaj si zapišite vse mesečne izdatke, vključno s krediti in otroškimi vrtci. Bodite realni, vendar zapišite vse, kar si zares izbirate v vašem življenju in bi to radi imeli z lahkoto vsak mesec.

Kolikokrat na mesec bi vam bilo zabavno iti na določeno aktivnost, v savno, na delavnice…?

Na mesec porabim:

  • Za hrano:
  • Za bencin:
  • Za kredit:
  • Za najemnino:
  • Za 1x tedensko savno:
  • Za plesne:
  • Za delavnice:
  •  Za otroke:
  • Za oblačila:
  • Za make up:
  •  Za izlete:
  • ...

Potem si pripravite dober koktejl ali šampanjec in seštejte vse, kar ste zapisali. Po navadi je vsota od 2- do 5- krat večja, od tega kar trenutno kreirate ali zaslužite na mesec.

No in takrat pride na vrsto šampanjec! Zdaj lahko nazdravite, ker ste opravili veliko in veličastno delo!

Vesolju ste namreč končno sporočili pravo in jasno informacijo o tem, koliko denarja na mesec vi v resnici potrebujete za udobno življenje.

In ko imamo jasnost, Vesolje lažje dostavi.

Zdaj se lahko sprašujete: » Kakšna energija, prostor in zavest sem lahko, da s popolno lahkoto kreiram (_______ =  2x več od vaše dobljene vsote) na mesec?«

Zakaj 2x več? … Ker če vam uspe že polovica, boste udobno živeli. :)

Igrajte se s tem vprašanjem in povabite več denarja v svoje življenje.

Vsi, ki boste upoštevali zgornje nasvete, se mi lahko oglasite na mail čez 60 dni, odkar imate svoj 10 % račun in mi sporočite, kaj je to ustvarilo za vas in vaše življenje. Vesela bom vsakega sporočila.

Zabavajte se,

Nadja

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...