Pojdi na glavno vsebino

Access Bars delavnica z Nadjo

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. 

Access Bars delavnica z Nadjo
Termini: sobota, 17. junij 2023, 9:00-17:00
Cena: 240,00 €

Access Bars je nežna tehnika s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom.

Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Access Bars točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.

Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.

Barsi so znanstveno potrjeni.

Zgornja slika prikazuje zemlejvid možganov.

Leva slika kaže običajno sliko možganov, kjer rdeča barva prikazuje rahlo odstopanje od normalnega stanja.  Na desni sliki pa je stanje možganov po 1 uri Access Bars terapije. Stanje se je neverjetno normaliziralo.

Več o tej znanstveni raziskavi si lahko pogledate v videu TUKAJ.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.

Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Med Access Bars terapijo se vaša gostota misli zmanjša tudi do 90%.

Med terapijo se vaša glava izprazni vseh destruktivnih in odvečnih misli, skrbi, občutkov, napetosti...Zato se po terapiji počutite lahkotni in svobodni.

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Dobrodošli na delavnici!

 

Vabljeni tudi k ogledu mojih video predstavitev Access Bars delavnice:

GRADIVO

Na delavnici prejmete priročnik in skice, vse je vključeno v ceno delavnice.

CERTIFIKAT

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel. 

CENA

cena delavnice je 240 €

Otroci, stari od 12 do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

LOKACIJA

T-spot studio, Cvetkova 25, 1000 Ljubljana

POTEK DELAVNICE

Na delavnici je najprej približno 2 uri teorije, kjer spoznate osnovna Accessova orodja, ki jih lahko uporabljate vsak dan in s tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti ter se osvobajate vseh napetosti.

Nato si pogledate video kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.

Vmes je več krajših pavz, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki.

Potem pa sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2x prejemali in 2x izvajali, tako da se boste z lahkoto naučili. Ves potek je voden.

Na delavnici prejmete tudi priročnik in skice. 

FACILITATORICA

Delavnico bo vodila Nadja Ogrinc CF

Je zdaj čas, da se znebite in osvobodite vseh neresnic, podzavestnih blokad, potlačenih čustev, stresa in ostalih napetosti življenja?

Izberite si lahotnost!

Dobrodošli na delavnici!

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...