Pojdi na glavno vsebino

Kako postati denar

Kako postati denar

Knjiga Kako postati denar je sestavljena iz dveh delov.

V prvem delu so vprašanja na katere je potrebno samostojno odgovoriti. S pomočjo odgovorov pridete do več jasnosti v zvezi s tem, kakšna so vaša prepričanja v povezavi z denarjem in vašo trenuto finančno resničnostjo.

V drugem delu pa je v obliki dialogov med Razputinom in študenti skrito vso zavedanje, ki ga potrebujete, da v celoti spremenite svoje finance in zase ustvarite obilje.

Kako je lahko še boljše kot to?

O avtorju

Gary M. Douglas

Gary je pred več kot 25 leti začel razvijati transformativna orodja in procese za spreminjane življenja, ki so danes poznani kot Access Consciousness®. Ta orodja so pomagala spremeniti življenja več tisočim ljudem po svetu. Njegovo delo se je razširilo v več kot 173 držav z več kot 3000 certificiranimi facilitatorji. Orodja Access Consciousnesa delujejo na zelo enostae in efektiven način. Z njimi lahko odstranimo glavne omejitve, ki nas držijo nazaj in ki nam onemogočajo svobodno kreirati in izbirati življenje, ki si ga resnično želimo.  

Vas zanima, kako postati denar? Kaj če je ta knjiga vse, kar potrebujete? Vabljeni k nakupu, ki se vam bo neštetokrat povrnil. 

Avtor Gary M. Douglas
Založba Access Consciousness Publishing Company
Leto izdaje 2015
Št. strani 82
ISBN 9781634930436

Cena: 25,00 €

Oddaj naročilo

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...