Pojdi na glavno vsebino

Bodi ti, spremeni svet

Bodi ti, spremeni svet

To je knjiga, ki spreminja življenja. Napisana je za vse, ki že od nekdaj veste, da bi na tem svetu moralo biti mogoče še nekaj drugačnega, nekaj boljšega, nekaj več.

Z uporabo ekskluzivnih orodij in procesov, imenovanih Access Consciousness, vas avtor knjige dr. Dain Heer po korakih popelje do lahkotnih sprememb v vašem življenju in v svetu.

Ko se je Dain prvič srečal s temi orodji, je bil na robu samomora in Accessova orodja so spremenila vse to. Z ranljivostjo, jasnostjo in humorjem vam avtor prikaže svojo osebno tranformacijo v zadnjih dvanajstih letih, ter vam s tem odpre vrata do dinamične spremembe, ki je dejansko mogoča.

Takšna knjiga, kot je ta, ne obstaja. Ne bo vam priskrbela enega samega odgovora, ki bi se ga oprijeli. Namesto tega vam bo pokazala, kako v desetsekundnih intervalih delovati iz vprašanja in izbire in vam bo dala dostop do tega, kar že naravno veste.

Na nek način je ta knjiga čudovita sostvaritev. Dain izhaja iz modrosti tisočev ljudi, s katerimi je delal po vsem svetu. Ko začnejo spoznavati, da niso zmešani, da z njimi ni nič narobe, tudi spoznajo, da imajo sposobnosti in zmožnosti onkraj svojih najbolj divjih sanj.

Ste pripravljeni vedeti to?

Ta knjiga je nekaj, kar preprosto morate imeti. Vsakič ko jo boste brali, boste lahko prejeli več in ozavestili vedno nove stvari. Je darilo zavedanja in lahkotnosti v vsakem trenutku. 

O avtorju

Dr. Dain Heer

Dr. Dain Heer

Dr. Dain Heer je avtor prodajnih uspešnic, podjetnik in mednarodno priznani govorec. Skoraj 15 let potuje po svetu in deli svoje edinstvene vpoglede na teme kot so odnosi, denar, delo s telesi, zavest in osebnostni razvoj. S svojimi knjigami, delavnicami, članki in medijskim pojavljanjem dr. Heer opolnomoča ljudi iz vseh kultur, držav, starosti in družbenih slojev pri stvaritvi denarja, odnosov in življenja, ki ga resnično želijo.

Kakšen doprinos je lahko ta knjiga lahkotnosti, spremembam in čarobnosti v vašem življenju?

Cena knjige je 27 eur + 3 eur poštnina = 30 eur

Avtor Dr. Dain Heer
Založba Primus
Leto izdaje 2017
Št. strani 334
ISBN 9789617033120

Cena: 30,00 €

Naroči knjigo

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...