Skip to content

Romania: 3-day Body Class

Romania: 3-day Body Class
Dates:
Price: 1.400,00 €

* * * ENGLISH * * * Scroll down for Slovenian, Czech language

The Access 3 Day Body Class is for your body... It gives you the possibility for a greater relationship with your body. A kindness with your body. More gratitude for your body.

To ask and listen to your body. People who have attended the Access Body Class have reported dramatic shifts and incredible changes with their body, from changes in size and shape, a relief from chronic and acute pain and dis-ease.

The Access Body Class is designed to open up an engaging dialogue and create a communion with your body.

This communion allows you to enjoy your body instead of fighting against it and abusing it.

When you change the way you relate to your body, you can change how you relate to everything in your life.

Do you have a talent or an ability to work with bodies that you haven't unlocked?

What do you know?

Are you a physical therapist, body worker, massage therapist, chiropractor, medical doctor or nurse looking for a way to enhance the healing you can facilitate for your clients?

Here is an invitation to come and play with us.

Pre-requisites:

Access Bars®, The Foundation

Date

28th - 30th of August 2020

Venue

Will be announed soon.

Language

The class will be in English and translated into Romanian language.

Class Host

Anca Pal

PLEASE register here:https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/body-classes/3-day-body-class/Access-3-Day-Body-Class_1335/ 

 

* * * ROMÂNA * * *

Clasa Access de 3 zile pentru Corp este pentru corpul tău...

Iți oferă posibilitatea unei relații mai mărețe cu corpul tău. A bunătății cu corpul tău. Mai multă recunoștință pentru corpul tău. Cum să îți întrebi și să îți asculți corpul.

Oamenii care au participat la clasa Access de 3 zile pentru Corp au raportat schimbări și transformări uriașe cu corpul lor, de la schimbări în formă și mărime, până la ușurarea durerii cronice și acute și a lipsei-de-ușurință/boală. Clasa pentru Corp Access este concepută să deschidă un dialog angajant și să creeze o comuniune cu corpul tău. Această comuniune îți permite să te bucuri de corpul tău, în loc să te lupți cu el și să îl abuzezi.

Când schimbi felul în care te relaționezi cu corpul tău, poți schimba felul în care te relaționezi cu totul în viața ta. Ai un talent sau o abilitate să lucrezi cu corpurile, pe care nu ți-ai deblocat-o? Ce știi? Ești fizioterapeut, maseur, lucrezi cu corpurile, chiropractor, medic sau asistentă ce caută o modalitate de a îmbunătăți vindecarea pe care o poți facilita pentru clienții tăi? Aici este o invitație să vii cu noi la joacă.

Cerințe preliminare: Access Bars®, Fundația

Data: 21h - 23 august 2020

Locație: CLuj-Napoca - va fi anunțată în curând locația exactă.

Limba: Clasa va fi în limba engleză și va fi tradusă în română.

Gazda clasei: Anca Pal

TE RUGĂM să te înscrii aici: https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/body-classes/3-day-body-class/Access-3-Day-Body-Class_1335/

Share:

This website uses cookies to improve its performance.
These cookies do not affect your privacy. More ...