Skip to content

BUDAPEST: New Foundation with Nadja & Bori

What if now is the time to express and choose everything you came here to be?

BUDAPEST: New Foundation with Nadja & Bori
Price: 1.100,00 €

Az Alapozó egy 4 napos intenzív kurzus

Arra tervezték, hogy megerősítsen abban, hogy bármit és mindent megváltoztass az életedben, amit csak szeretnél!

Az éberséggel, amelyet a kurzus alatt feltárunk, képes leszel leolvasztani minden korlátozást és ezáltal elkezdheted azt az életet teremteni, ami még a legvadabb álmaidat is felülmúlja.

Mindenhol, ahol korlátozásokba ütközöl, valamiféle anti-tudatosságból vagy tudattalanságból működsz.

A tudatosság magában foglal mindent, és nem ítél meg semmit. Túlmegy a valóság minden polaritásán, hogy ott, ahol eddig mindig azt néztük, hogy mi a helyes, vagy helytelen, ott a megengedés, hála, lehetőségek, hozzájárulás és a kérdés jelenjen meg, hogy mi más lehetséges valójában.

Egy teljes eszköztárat kapsz, amely lehetővé teszi, hogy egy új alapot építs, a végtelen lehetőségek alapját, hogy elkezdhesd azt az életet teremteni, amelyre igazán vágysz.

A kurzus alatt 4 érintésen alapuló testkezelést is elsajátítasz: MTVSS, Sejtmemória, Biomimetikus mimikri, és Demolekuláris manifesztáció.

Ezek a testkezelések visszaállítják a test eredeti funkcióit, amelyek hozzájárulnak a test egészséges működéséhez. Az energiák természetes energiák, amellyel a testek rendelkeznek, és az univerzumból hozzáférhetőek.

Szeretnél minden reggel hálával ébredni… hogy boldog vagy, mert létezel ezen a világon?

Akármi is legyen számodra az, amire vágysz, tudd, hogy minden lehetséges.

Az Alapozó kurzuson betekintést nyersz az az Access Consciousness egyszerű és pragmatikus eszközeinek tárházába, amelyek elsajátítása emberek ezreinek segített a világ minden táján, hogy megteremtsék azt az életet, amelyre vágynak.

 

A kurzus helyszíne: 1055. Budapest Marko u. 1/b 30-as kapucsengő

A kurzus dátuma: 2019. 04.04-04.07.

 

ENGLISH

The Foundation is a 4-day intense class. It is designed to empower you to change anything and everything you’d like to change in your life.

With awareness you gain during this class you will be able to melt all the limitations and start creating your life better than your wildest dreams.

For anything to be limiting you, you must be functioning from some form of anti-consciousness or unconsciousness.

Consciousness includes everything and judges nothing; it goes beyond the polarity of this reality where we are always looking to what is right or wrong, and into the allowance, gratitude, choice, possibility, contribution and question that is truly possible.

You will be given a whole toolbox that will allow you to build a new foundation, one of limitless possibility so that you can begin to create the life you truly desire.

During this class we will also learn 4 hands-on body processes: MTVSS, Celular memory, Biomimetic mimicry and Demolecular manifestation.

These processes facilitate the body back into its original functions, which assist with the repairing and longevity of the body. The energies are the natural energies that bodies are and have access to from everywhere in the universe.

Would you like to wake up in the morning with a sense of gratitude... happy to be on the planet?

Whatever it is for you, it is possible.

Thousands of people around the world have created the life they desire by using the simple and pragmatic tools of Access Consciousness® that you will be introduced to in the Foundation class.

Everything can change. Anything is possible. The question is, will you choose it?

We are so happy to Facilitate this New Foudation together.

Come, play and explore the possibilities with us.

What if this world could be a conscious place?

Prerequisites

Access Bars® workshop with any facilitator.

Date

Thursday, 4th April -  Sunday 7th April

Location

Budapest, Marko1 ARTbnb Art Gallery Markó utca 1/b

Facilitators

Nadja Ogrinc & Bori Komáromi

Pricing

Global pricing and Age pricing applies.

Language

The class will be in English and translated into Hungarian and all other languages required. Please email us to info@mylightness.com if you require translation.

What else is possible?

Share:

This website uses cookies to improve its performance.
These cookies do not affect your privacy. More ...