Skip to content

Access Bars in Budapest

Access Bars in Budapest
Price: 0,00 €

Az Access Bars® 32 pont a fejeden, amelyek erintésével elkezdenek oldódni azok a gondolati minták, blokkok, zavaró érzések, ítéletek, ítélkezések, nézőpontok, amelyek hatással vannak rád, az életedre, mintha egy nagytakarítást végeznénk.

Az Access Bars® kezelést számos életterületen használható (stressz, tanulási nehézségek, alvási problémák, párkapcsolati helyzetek, depresszió stb.).

Számtalan esetben változtatta már meg emberek ezreinek életét. Ha változásra vágysz itt a helyed. Ha segíteni akarsz másoknak, itt a helyed.

A tanfolyam elvégzése után Access Bars® képesítést kapsz, amivel akár foglalkozhatsz is, bővítheted a palettádat. Egy kezelés, amellyel a kezedbe veheted életed teremtését. Kutatások alapján az agyban olyan dinamikus változásokat indít el, amely több évnyi meditációs technikák gyakorlásával tudnak csak elérni. Jól hangzik, nemde? Ajánlom a következő videókat, ha többet szeretnél tudni: Dr. Jeffrey Fannin az agyban bekövetkező változásokról https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Dr. Lisa Cooney prezentációja a testben történő változásokról https://www.youtube.com/watch?v=bHDTzCmfUQY

Befektetés önmagadba : 63.000.-Ft. Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében), 16-18 éves korig és ismétlőknek féláras.

Kalandra fel! Előzetes bejelentkezés szükséges.

Teleki László Access Consciousness® Minősített Facilitátor +36 20 3 432 989 laszloteleki@icloud.com

Share:

This website uses cookies to improve its performance.
These cookies do not affect your privacy. More ...