Pojdi na glavno vsebino

Konec neumnosti seksualnosti in obnavljanje življenjske energije

Proces, ki spreminja vse.

Konec neumnosti seksualnosti in obnavljanje življenjske energije Access Body Process
Cena: 60,00 €

Na tokratni delavnici se bomo naučili procesa, ki v našem telesu odklepa avtomatizme in programiranje, ki nas silijo k temu, da nas privlačijo ljudje, ki so dobro videti, vendar za nas in naše telo niso negovalni. Ko zaradi tega odrežemo prejemanje, smo nezmožni videti prihodnost in začnemo se blokirati na mnogih področjih. 

Telesni proces, ki se ga bomo naučili se imenuje: Magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij.

Energija seksualnosti je osnovna, vitalna življenjska energija, ki nima veze s fizično kopulacijo. Ko si dovolimo v celoti zaživeti svojo seksualnost, se naše celotno življenje spremeni. 

Seksualnost je energija neobsojanja, zdravljenja, skrbnosti, radosti, porajajoča, razširjujoča, ustvarjalna in orgazmična energija, ki ne samo, da lahko pozdravi telesa in življenja, ampak tudi spremeni svet.

Spolnost pa je vedno sodba in pogosto dokazovanje, brez prejemanja in pogosto z vzbujanjem čudnega občutka nezadostnosti in napačnosti. 

Kot je videti, ta proces odklepa nezavedno programiranje in nas osvobaja od vseh destruktivnih avtomatizmov v povezavi s seksom in prejemanjem. Daje nam možnost svobodne izbire in zdi se, da se rezultati nanašajo na vsa področja v prihodnosti. 

Vabljeni na delavnico, ki je lahko manjkajoi ključ do vsega v vašem življenju. Ko spremenite mnoge vidike na tem področju, se energija vašega celotnega življenja spremeni.

Kaj če je to ključno, kar moramo odkleniti in postati, da ustvarimo vse, kar vemo, da lahko?

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...