Pojdi na glavno vsebino

Body Process: Izmenjavanje dimenzionalnosti

S tem procesom telesu omogočite lahkotnost, ki je niste občutili še nikoli prej.

Body Process: Izmenjavanje dimenzionalnosti Telesni proces
Cena: 60,00 €

 Izmenjavanje dimenzionalnosti je pojav, pri katerem druge dimenzije vašemu telesu posredujejo določenpo stanje in imajo vpliv na vaše telo tako tukaj kot tam.

Če imate telo, ki je v drugi resničnosti bolno, se bo to odrazilo v tem telesu in ustvarilo enako. Telesa imajo to izmenjujočo stvar tam, kjer to ustvarja omejitev, ki naj je ne bi bilo mogoče prekiniti.

Podobno je temu, kot da bi imeli na vsakem koncu svojega telesa po enega človeka, ki plešeta v nasprotni smeri urnega kazalca in bi ju to zaklenilo v ta ples. Če bi poskušali narediti nekaj le na enem koncu, to ne bi uspelo, ker bi druga stran to prevzela.

Enako se dogaja s to dimenzijo in drugimi dimenzijami. Z izvajanjem tega procesa rešujete problem tukaj in tam.

Osebe, ki imajo bolečine v vratu in spodnjem delu hrbta (še posebej, če se ti dve bolečini izmenjavata), so glavni kandidati za izmenjavanje dimenzionalnosti.

Zato ker gre za izmenjevanje dimenzionalnosti, izvor težave ni popolnoma v tej resničnosti, pač pa je delno v drugih dimenzijah in drugih resničnostih.

Obstajajo ljudje, ki so po izvajanju tega procesa doživeli večje spremembe v načinu delovanja svojega telesa. Ta proces deluje na obeh koncih hrbtenice, od samega vrha zatilja pa do končne točke trtice. Teče ne samo od vsakega konca hrbtenice, temveč tudi od te dimenzije do drugih dimenzij. Značilen je za številne omejitve, ki v hrbtenici ustvarjajo togost in pomanjkanje gibčnosti. Izmenjevanje dimenzionalnosti lahko deluje pri nekaterih stvareh, za katere je videti, kot da se jih ne morete rešiti

Vabljeni na delavnico, kjer se tega procesa naučite samostojno izvajati. Z njim lahko pomagate sebi in drugim.

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...