Pojdi na glavno vsebino

Odklepanje generativnih seksualnih energij

Odklepanje generativnih seksualnih energij
Cena: 90,00 €

Access Consciousness telesni procesi so bazirani na energijah, ki vašemu teles omogočajo, da se sprosti, prejme in opusti nakopičen stres na psiho-fizičnih ravneh. Hkrati vam pomagajo obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne potlačene kapacitete za zdravljenje in spreminjanje. 

Kaj če vse, za kar ste mislili, da v vašem telesu ni spremenljivo, v resnici je spremenljivo?

Je čas, da se osvobodimo vseh nakopičenih blokad, stresa, laži in omejitev v povezavi s spolnostjo in obnovimo svojo generativno zdravilno seksualno energijo?

Kakšen doprinos je lahko ta delavnica tvojemu življenju in tvojemu telesu?

Je čas, da si izbereš zdravje?

Naučili se bomo procesa, ki se imenuje: Magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij.

Ta proces odklepa programiranje v našem telesu , ki nas sili k temu, da nas privlačijo ljudje, ki so dobro videti, vendar resnično za nas in naše telo niso negovalni. To programiranje namreč odstranjuje zmožnost videti prihodnost, ker zaradi njega odrežemo vso prejemanje.

Z zaganjanjem tega procesa dobite več jasnosti v zvezi s tem, kaj vaše izbire kreirajo za vašo prihodnost. 

Obnavljanje generativnih seksualnih energij obnavlja energijo seksualnosti, ki je energija popolne prisotnosti, je zdravilna, negovalna, skrbna, radostna, kreativna, generativna, kespanzivna in orgazmična energija življenaj in bivanja. 

Zaradi omejitev magnetne privlačnosti smo si jo onemogočili imeti. S tem procesom lahko to odklenemo in omogočimo svojemu telesu zdravje, ki ga iščemo. 

Delavnica je raziskovanje skupaj s svojim telesom, povabilo do več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir, lahkotnost in večjo povezanost s svojim telesom. 

Po delavnici prejmete certifikat in lahko samostojno izvajate terapije ali pa proces vključite v svojo dejavnost.

Kaj če je čas za nekaj drugačnega, nežnega, prijaznega in lahkotnega?

Kakšen doprinos je lahko ta proces in novo zavedanje vašemu telesu in življenju? 

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...