Pojdi na glavno vsebino

Access Bars delavnica v Murski Soboti

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. 

Access Bars delavnica v Murski Soboti OMEJENO ŠTEVILO MEST
Cena: 240,00 €

Access Bars je nežna tehnika s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.

Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.

Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Dobrodošli na delavnici!

Vabljeni tudi k ogledu mojih video predstavitev Bars delavnice:

GRADIVO

Na delavnici prejmete priročnik in skice, vse je vključeno v ceno delavnice.

CERTIFIKAT

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel. 

CENA

cena delavnice je 240 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

LOKACIJA

Murska Sobota, T Spot Pomurje, Slovenska 38

POTEK DELAVNICE

Na delavnici je najprej 2-3 ure teorije, kjer spoznate osnovna Accessova orodja, ki jih lahko uporabljate vsak dan in s tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti ter se osvobajate vseh napetosti.

Nato si pogledate video kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.

Vmes je več krajših pavz, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki.

Potem pa sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2x prejemali in 2x izvajali, tako da se boste z lahkoto naučili. Ves potek je voden.

Na delavnici prejmete tudi priročnik in skice. 

Vmes je 1h pavze za kosilo. Po želji skupine se lahko hrana tudi naroči ali pa se sprehodite do bližnje restavracije.

FACILITATORICA

Delavnico bo vodila Nadja Ogrinc CF

Je zdaj čas, da se znebite in osvobodite vseh neresnic, podzavestnih blokad, potlačenih čustev, stresa in ostalih napetosti življenja?

Izberite si lahotnost! Dobrodošli na delavnici!

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...