Pojdi na glavno vsebino

Access Bars delavnica v Murski Soboti

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. 

Access Bars delavnica v Murski Soboti
Cena: 300,00 €

Access Bars je nežna tehnika, ki vas globoko sprosti brez napora in vam pomaga odpraviti podzavestne blokade iz različnih področij vašega življenja. 

Tehnika odpira dostop do zavedanja, zato vam lahko pomaga spremeniti karkoli v vašem telesu ali življenju.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom.

Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira dostop do zavedanja v vašem življenju.

Access Bars tehnika je bila skanalizirana leta 1990 - kanaliziral jo je Gary M. Douglas, ustanovitelj Access Consicousnessa.

Gary je dobil zavedanje o točkah na glavi, ki jih aktiviramo z nežnimi dotiki in nas začnejo osvobajati od vseh konceptov in matric v katere smo ujeti.

S pomočjo te tehnike se lahko osvobodimo podzavestnih strahov in vzorcev delovanja, ki nam ne služijo, niti niso resnični, ampak smo se jih nezavedno priučili ali pa smo jih prevzeli od okolice.

Access Bars točke vsebujejo omejitve, misli, prepričanja, čustva in sodbe, ki ste jih nezavedno prevzeli kadarkoli v preteklosti in vas zdaj omejujejo, da zavestno kreirate svoje življenje na vseh področjih.

S pomočjo Barsov se raztapljajo glavne blokade iz vseh področji vašega življenja in telesa.

Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.

Barsi so tudi znanstveno potrjeni s strani ameriškega nevrologa Dr. Fannina.

Zgornja slika prikazuje zemlejvid možganov.

Leva slika kaže običajno sliko možganov, kjer rdeča barva prikazuje rahlo odstopanje od normalnega stanja.  Na desni sliki pa je stanje možganov po 1 uri Access Bars terapije. Stanje se je neverjetno normaliziralo.

Več o tej znanstveni raziskavi si lahko pogledate v videu TUKAJ.

Vsaka Access Bars terapija lahko sprosti veliko omejitev na področju življenja, povezanega s točko, ki se je dotikamo. Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.

Access Bars® so pomagali že več deset tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovim telesom in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, čustveno preobremenjenostjo,  telesno težo, denarjem, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, depresijami, stresom in veliko več.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo in so samostojna celota. 

Med Access Bars terapijo se gostota vaših misli zmanjša tudi do 90%.

Med terapijo se vaša glava izprazni vseh odvečnih misli, skrbi, občutkov, napetosti... Zato se po terapiji počutite lahkotni in svobodni ter zelo sproščeni.

Zgodi se podobno, kot da bi resetirali svoj računalnik in zraven še pobrisali vse nepotrebne datoteke in informacije, ki niso resnične, vam ne služijo, ampak vas zgolj obremenjujejo. 

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli super sprostitveno masažo, v najboljšem primeru pa se bo vaše celotno življenje začelo spreminajti na boljše in počutili se boste, kot da se vam je aktiviralo razsvetljenje. 

Tehnika v nobenem primeru ne more nikomur škoditi in nima nobenih slabih stranskih učinkov.

Ste pripravljeni raziskovati neskončne možnosti s pomočjo Access Bars tehnike?

Dobrodošli na delavnici!

Vabljeni k ogledu oddaje Jutro na Planetu, kjer sem govorila o Access Bars tehniki:

Vabljeni tudi k ogledu video predstavitve Access Bars delavnice:

GRADIVO

Na delavnici prejmete priročnik in skice, vse je vključeno v ceno delavnice.

CERTIFIKAT

Na koncu delavnice dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vključite tudi v svoj posel. 

CENA

Cena delavnice je 300 € in je enaka po celem svetu.

Otroci, stari od 12 do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov, doplačilo je zgolj 15 € za natisnjeno gradivo.

Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno (150 €).

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (150 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

LOKACIJA

T-spot studio, Slovenska cesta 38, 9000 Murska Sobota

POTEK DELAVNICE

Na delavnici je najprej približno dobra ura teorije, kjer spoznate osnovna Accessova orodja, ki jih lahko uporabljate vsak dan in s tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti ter se osvobajate vseh napetosti.

Nato si pogledate video kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek Access Bars terapije.

Potem sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2x prejemali in 2x izvajali, tako da se boste z lahkoto naučili. Ves potek je voden.

Med delavnico je več krajših pavz in daljša 1,5 urna pavza za kosilo. V bližini je na voljo nekaj restavracij.

Na delavnici prejmete tudi priročnik in skice. 

FACILITATORICA

Delavnico bo vodila Nadja Ogrinc Volarič, ki se z Access Consicousnessom ukvarja že od leta 2012 in vodi različne seminarje po Sloveniji in v tujini. Države, kjer je že vodila seminarje: Nemčija, Avstrija, Hrvaška, Srbija, Madžarska, Indija, Španija, Egipt, Romunija, Češka, Slovaška, Nizozemska;

Je zdaj čas, da se znebite in osvobodite vseh podzavestnih blokad, potlačenih čustev, stresa in ostalih napetosti življenja?

Izberite si lahotnost!

Dobrodošli na delavnici!

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...