Pojdi na glavno vsebino

Kvalitete partnerstva

Kvalitete partnerstva

Če želite imeti partnerstvo, si morate to izbrati in ne zgolj določiti, da je to nujnost, ker ni.

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, pravi takole: "Potrebno je imeti jasnost, kaj si v partnerstvu želimo in kaj za nas deluje. Izbrati moramo, kako bi radi, da izgleda naše partnerstvo."

Splošno družbeno si "luzer", če nimaš partnerja, kar pripelje veliko ljudi do tega, da imajo raje brezvezna in slaba partnerstva, kot da jih nimajo.

Razjasnite si sami pri sebi. Ali si res želite partnerstva?

Če je odgovor da, boste v tem članku našli nekaj nasvetov, kako lahko ustvarite fantastično partnerstvo, zaradi katerega bo vaše življenje boljše.

Če je odgovor ne, s tem ni nič narobe. Vse je zgolj izbira. Kljub temu lahko članek preberete do konca.

Sledijo 3 vprašanja, ki si jih zastavite za vsako osebo, na katero gledate, kot na svojega potencialnega partnerja.

Kaj če so to nove izhodiščne točke za kreiranje vsakega odnosa? 

Če dobite 3x odgovor DA, gre oseba lahko v naslednji krog za izbor vašega partnerja, vse ostalo je bonus. ;)

Vprašati se morate:

  • 1.) Ali mi je s to osebo zabavno?
  • 2.) Ali mi je ta oseba doprinos?
  • 3.) Ali je ta oseba dobra v postelji?

Če se počutite lahkotno, ko si postavite vsako posamezno vprašanje, potem je odgovor DA.

Če morate premisliti, ali je odgovor da ali ne, je odgovor NE.

Dovolite si vedeti, vedenje se pojavi še predno bi lahko pomislili. Preprosto veste.

To so 3 osnovne kvalitete, ki naj bi jih imel vaš partner.

Sledi razlaga na kaj točno se nanaša vsako od naštetih vprašanj.

1.) Smisel življenja je zabava, lahkotnost. Pomislite, kako je imeti ob sebi osebo s katero se lahko nasmejiš, s katero ti je zabavno, ob kateri je tvoje življenje boljše, bolj ekspanzivno. In zdaj pomislite na depresivnega človeka, ki ga morate sami konstantno motivirati za vse. Kaj bi raje izbrali? ;)

2.) Če vam je nekdo doprinos, to pomeni, da ali poskrbi za denar ali pa poskrbi za kakšno drugo obliko energije, ki bo doprinos za vaše življenje. Vaše življenje je preprosto boljše, če je ta oseba prisotna v njem. Pomislite, kako je, če imaš ob sebi nekoga, ki te noro občuduje, obožuje in podpira pri vsem, kar počneš. To zagotovo vpliva na vsa ostala področja tvojega življenja, npr. tudi na večje poslovne uspehe. Tukaj se ne gre za izmenjavo energije, ampak za njihov energijski doprinos.

3.) Oseba naj bo dobra v postelji. S tem ne mislim, da naj dobro spi, ampak da imata dober seks. "Dober seks" naj bo definicija vsakega posameznika, ker imamo vsak svoj okus. Naj si vsak pri sebi razjasni, kaj to pomeni. Predvsem pa izbirajte telesa, ki bodo negovalna za vaše telo, ker je to nekaj, kar imajo vsa telesa rada.

Torej, če ste si 3x odgovorili z DA, je to oseba s katero lahko usvtarite odnos. Če ste na katerokoli vprašaje dobili NE, oseba ne gre v nasledni krog. Raje si skreirajte nekoga drugega, ki bo resnično doprinos k vašemu življenju. Izbira pa je v vsakem primeru vaša. 

To so elementi, ki poskrbijo in dopustijo, da oseba lahko zacveti, da je partnerstvo ves čas fleksibilno in kreativno, namesto da preide v rutino predvidljivosti. V tej realnosti obstaja veliko priporočil kako ravnati s partnerjem, kako biti dober partner, kako se obnašati, itd.

Kaj če bi namesto vseh definicij in pravil, raje raziskali kaj deluje za vsakega od vas in bi začeli ustvarjati partnerstvo iz novega prostora in neskončnih možnosti?

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...