Pojdi na glavno vsebino

Kako biti samski?

Kako biti samski?

Kaj če je to da si samski, samska trenutno najboljša stvar?

V zadnjem obdobju intenzivno nastaja nova resničnost glede odnosov. Na svetu bo končno mogoče nekaj več, nekaj boljšega in nekaj totalno drugačnega od tega, kar smo poznali do zdaj. 

Če se ti zdi, da nikakor ne moreš ustvariti odnosa ali pa da sploh ne veš, kaj si želiš, je ta članek še posebej zate.

Zavest na planetu se dviguje, kar posledično vpliva tudi na vsakega od nas. Še posebej pa smo spremembe glede zavedanja o odnosih v zadnjem času najbolj občutili samski, ki si izbiramo zavedanje.

Zakaj?

Zato, ker smo se glede tega največ spraševali.

Ste opazili svojo ambivalenco pri kreiranju partnerstva? Nekje globoko v sebi imate idejo, da si ga želite, če pa se zavestno odločate, pa si ga v resnici niti ne izbirate? Ne izbirate si niti takšnega partnerstva, ki bi bil ustvarjen za vas ali po vaši meri. Ne izbirate si niti partnerja, ki bi bil preslikava vseh vaših želja.

Imeli bi partnerstvo, ampak nič od tega, kar vidite pri prijateljih, sorodnikih in znotraj vaše predstavljivosti, vam ni všeč.

Če se vam dogaja to, je razlog to, da se preveč zavedate, hkrati pa se ne morete več omejiti.

Ne morete se omejiti na eno osebo.

Pa tukaj ne gre za prepričevanje, da vam ena oseba ni dovolj, temveč za vsa podzavestno vcepljena prepričanja, ki jih veza prinese; vključno z vsemi pričakovanji, odreknaji, rezanju delčkov sebe, pomanjševanju in razočaranji. 

In kaj zdaj?

Moj nasvet je, da najprej ozavestite darilo sebe in začnete uživati ter se zabavati v svojem življenju.

Hkrati bodite voljni prejeti doprinos in energijo vsake osebe.

Uživajte v spoznavanju vedno novih ljudi in se naučite samo biti prisotni z njimi, brez projekcij in pričakovanj. 

Nato se sprašujte: "Kaj si resnično želim in kakšna je moja resničnost v povezavi z vsemi odnosi? Kaj jaz vem o tem? Kakšno realnost onkraj te realnosti lahko ustvarim? Kaj deluje zame?"

Tudi če tega ne morete videti, lahko to postanete. Ustvarite lahko različne vrste odnosov, na načine, ki do zdaj še niso obstajali. Po svoje. S tem boste Planetu pokazali nove možnosti. 

Kaj vi veste o tem?

Če vas zanima kreiranje odnosov, ki delujejo in raziskovanje tega področja, vabljeni na Delavnico: Kako si skreirati partnerja.

Nadja

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...